SUA susțin că Rusia ar urma să-și intensifice bombardamentele și își îndeamnă cetățenii să părăsească Ucraina
Full Article 1 minutes read

SUA susțin că Rusia ar urma să-și intensifice bombardamentele și își îndeamnă cetățenii să părăsească Ucraina

Departamentul de Stat susține că deține informații precum că Rusia își intensifică eforturile de a lansa lovituri împotriva infrastructurii civile și a sediilor guvernamentale ale Ucrainei în zilele următoare. În acest context, Ambasada SUA îi îndeamnă pe cetățenii americani să părăsească Ucraina folosind opțiunile de transport terestre disponibile în mod privat, dacă au această posibilitate.

De asemenea, diplomația americană a venit cu un set de recomandări în cazul în care sunt activate sirenele sau dacă se produc explozii.

„Dacă vă aflați într-o casă sau într-o clădire, mergeți la cel mai jos nivel al structurii cu cei mai puțini pereți exteriori, ferestre și deschideri; Dacă sunteți în aer liber, căutați imediat acoperire într-o structură întărită; dacă nu este posibil, întindeți-vă și acoperiți-vă capul cu mâinile”, se arată într-un comunicat al Ambasadei SUA în Ucraina.

Situația securității în toată Ucraina este extrem de volatilă și se poate deteriora fără avertisment. Cetățenii americani ar trebui să rămână vigilenți și să ia măsurile adecvate pentru a-și crește gradul de conștientizare în materie de securitate, potrivit sursei citate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: