Susținătorii Partidului ȘOR au organizat astăzi proteste în 10 orașe concomitent: „Lumea este gata să vină la Chișinău”
Full Article 2 minutes read

Susținătorii Partidului ȘOR au organizat astăzi proteste în 10 orașe concomitent: „Lumea este gata să vină la Chișinău”

Pe lângă Bălți și Taraclia, susținătorii Partidului „ȘOR” au protestat vineri în alte 8 localități. Manifestații au avut loc și în orașele Orhei, Cimișlia, Criuleni, Drochia, Florești, Glodeni, Sângerei și Telenești.

Reprezentanții partidului declară că sute de oameni au manifestat concomitent în zece orașe din țară, în semn de protest față de scumpirile din ultima perioadă.

Acțiunile s-au desfășurat în fața sediilor PAS sau a clădirilor administrative conduse de reprezentanții formațiunii de guvernământ. Participanții au adus cu ei machete cu chipurile Maiei Sandu, al lui Igor Grosu și Mihai Popșoi.

„Prin această acțiune, vrem să le spunem acestor incompetenți de la guvernare că lumea este gata să vină la Chișinău, în fața Președinției, în fața Parlamentului să le spună să plece și să nu-și mai bată joc de acest popor”, au declarat organizatorii acțiunilor de protest.

Acțiuni de protest ale susținătorilor Partidului „ȘOR” au fost organizate zilele trecute în mai multe locații din țară. Joi, o asemenea manifestație s-a desfășurat la vila prezidențială de la Condrița. Anterior, manifestanții au organizat proteste la Moldovagaz și la Franzeluța.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: