Tânăr din Călărași, reținut după ce și-ar fi omorât fostul profesor
Full Article 50 second read

Tânăr din Călărași, reținut după ce și-ar fi omorât fostul profesor

Un bărbat de 37 de ani a murit, după ce ar fi fost înjunghiat de către fostul său elev cu care a consumat băuturi alcoolice. Totul s-a întâmplat într-o localitate din raionul Călărași. 

Mai exact, în seara zilei de 25 octombrie, oamenii legii au fost sesizați despre decesul unui bărbat din localitatea Căbăiești.

Ajunși la locul faptei, polițiștii au stabilit că victima ar fi consumat băuturi alcoolice cu un fost elev de al său, originar din aceeași localitate. Ulterior, între cei doi s-ar fi iscat un conflict, iar suspectul l-ar fi înjunghiat. În urma leziunilor primite, bărbatul a decedat.

Ca urmare a măsurilor întreprinse de polițiștii, suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. În momentul reținerii acesta se află în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat. Potrivit oamenilor legii, a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: