Tânăr din Călărași, reținut după ce și-ar fi omorât fostul profesor
Full Article 50 second read

Tânăr din Călărași, reținut după ce și-ar fi omorât fostul profesor

Un bărbat de 37 de ani a murit, după ce ar fi fost înjunghiat de către fostul său elev cu care a consumat băuturi alcoolice. Totul s-a întâmplat într-o localitate din raionul Călărași. 

Mai exact, în seara zilei de 25 octombrie, oamenii legii au fost sesizați despre decesul unui bărbat din localitatea Căbăiești.

Ajunși la locul faptei, polițiștii au stabilit că victima ar fi consumat băuturi alcoolice cu un fost elev de al său, originar din aceeași localitate. Ulterior, între cei doi s-ar fi iscat un conflict, iar suspectul l-ar fi înjunghiat. În urma leziunilor primite, bărbatul a decedat.

Ca urmare a măsurilor întreprinse de polițiștii, suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. În momentul reținerii acesta se află în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat. Potrivit oamenilor legii, a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: