Tânăr din capitală, trimis în judecată pentru fabricarea drogurilor sintetice. Cum funcționa schema
Full Article 2 minutes read

Tânăr din capitală, trimis în judecată pentru fabricarea drogurilor sintetice. Cum funcționa schema

A fabricat kilograme întregi de droguri, iar acum riscă până la 15 ani de închisoare. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță astăzi, 3 decembrie, trimiterea în judecată a unui tânăr de 24 de ani din capitală. 

Potrivit oamenilor legii, individul fabrica stupefiante de tip PVP, pe care le vindea în toată țara. Activitatea ilegală s-a desfășurat între anii 2018 și 2019, prin intermediul unor mijloace de comunicare online iar banii erau transferați prin terminalele de plată.

Ulterior, drogurile erau ascunse în locuri publice, de unde erau ridicate de „cumpăratori”. În luna iulie, forțele de ordine au desfășurat percheziții le domiciliul bănuitului, de unde au ridicat sute de pachete cu substanțe narcotice, cântar electronic, cartele SIM utilizate la crearea conturilor bancare electronice, cartele bancare, dispozitive electronice pentru comunicare și alte probe relevante.

În aceeași zi, bănuitul a fost reținut și plasat în arest, la solicitarea procurorilor. Ulterior, judecătorii au  modificat măsura în control judiciar.

Dacă va fi găsit vinovat, inculpatul riscă de la 7 la 15 ani de închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: