Tânără de 20 de ani, arestată pentru exploatarea sexuală a unei minore recrutate pe Odnoklassniki
Full Article 1 minutes read

Tânără de 20 de ani, arestată pentru exploatarea sexuală a unei minore recrutate pe Odnoklassniki

O tânără de 20 ani, din raionul Râșcani, a fost plasată în arest pentru 30 de zile, fiind învinuită de exploatarea sexuală a unei adolescente de 17 ani, în Chișinău. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale menționează într-un comunicat de presă că învinuita a profitat de vulnerabilitatea adolescentei, pe care a recrutat-o să presteze servicii sexuale la începutul anului 2020. 

Potrivit procurorilor, victima a fost recrutată prin intermediul unei rețele de socializare. Învinuita a determinat-o să întrebuințeze stupefiante și să întrețină relații sexuale cu clienții, care apelau în baza publicității de pe internet ce conținea imagini ale minorei traficate. Cele două tinere prestau servicii sexuale în locuri solicitate de către clienți sau în apartamentul închiriat de către acestea.

Procurorii mai spun că tânăra lua toți banii, motivând că e plata pentru chirie, mâncare și droguri.

Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de trafic de copii. Pentru fapta comisă, legea prevede de la 15 la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Victimei i-a fost oferită consiliere psihologică.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: