Cazul tinerei din Orhei, bătută cu cruzime în luna mai: două minore vor răspunde în instanță 
Full Article 2 minutes read

Cazul tinerei din Orhei, bătută cu cruzime în luna mai: două minore vor răspunde în instanță 

Procurorii din cadrul Procuraturii raionului Orhei au expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a două minore din Orhei. Acestea ar fi agresat o altă minoră. Pe 20 iulie curent, reprezentanții Procuraturii Generale au venit cu mai multe detalii. 

Cele două minore sunt acuzate că în noaptea de 28 mai 2022, în timp ce se aflau într-o localitate din raionul Orhei, din intenții huliganice, dorind în mod conștient de a-și etala superioritatea, au inițiat un conflict cu o altă minoră, în vârstă de 16 ani.

După aceasta, conflictul inițiat a generat în violență fizică, exprimată prin aplicarea multiplelor lovituri cu pumnii, picioarele și cu o bucată de lemn peste diferite părți ale corpului.

În rezultat, cele două minore au cauzat victimei leziuni corporale sub formă de contuzii multiple a țesuturilor moi ale capului, feței, cutiei toracice, spatelui, membrelor superioare și inferioare.

Pe lângă cele două minore, la săvârșirea infracțiunii a mai participat o minoră, în vârstă de 13 ani, însă urmărirea penală în privința acesteia a fost încetată. Procuratura menționează că minora nu a atins vârsta de la care poate fi atrasă la răspundere penală. Totuși, procurorul de caz a înaintat sesizare către Direcția Generală Asistență Socială și Protecție a Familiei Orhei pentru stabilirea măsurilor destinate copiilor cu comportament deviant.

Amintim că imaginile video cu tânăra agresată au apărut în mediul online la sfârșitul lunii iulie. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă, 28 mai, în satul Biești din raionul Orhei, după ce victima împreună cu o prietenă s-ar fi întâlnit cu alte două cunoscute, toate minore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: