Târguri și iarmaroace cu produse autohtone, în weekend. Sectoarele capitalei în care se vor desfășura
Full Article 2 minutes read

Târguri și iarmaroace cu produse autohtone, în weekend. Sectoarele capitalei în care se vor desfășura

Primăria municipiului Chișinău invită locuitorii și oaspeții capitalei la iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone, care vor fi desfășurate în toate sectoarele capitalei, în acest weekend. Municipalitatea susține că acțiunea are drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

Astfel, în sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 6 mai 2023, va avea loc târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103 (adiacent cinematograf  „Patria Loteanu”), va avea loc un târg de week-end al meșterilor populari și al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu & Co”.

În același sector, în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor 11/4  se va desfășura târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în conlucrare cu Pretura de sector.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vis-a-vis de str. M. Basarab, 3, va avea un târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar), va avea loc un târg de week-end al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”;

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor”, va avea loc un târg de artizanat organizat de Pretura de sector, în colaborare cu AO „Perspectiva”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: