(DOC) Tarife mai mari pentru căldură, la Chișinău și Bălți. Noile prețuri aprobate de ANRE
Full Article 1 minutes read

(DOC) Tarife mai mari pentru căldură, la Chișinău și Bălți. Noile prețuri aprobate de ANRE

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat astăzi noile tarife pentru energia termică livrată consumatorilor de către Termoelectrica și CET-Nord. Noile prețuri intră în vigoare la 1 octombrie.

Furnizorul de căldură de la Chișinău a cerut și i-a fost aprobat majorarea tarifului de la 2169 lei la 2 854 lei/Gcal (fără TVA), cu 685 de lei sau 32% mai mare în comparație cu tariful în vigoare.

CET-Nord a cerut și a fost aprobat majorarea tarifului la energia termică de la 2115 la 3 052 lei/Gcal (fără TVA), ceea ce reprezintă o majorare a tarifului cu 937 lei/Gcal sau 45% în raport cu tariful actual.

ANRE a aprobat și majorarea tarifului pentru energia termică livrată consumatorilor de către Apă-Canal Chișinău în mărime de 3 134 lei/Gcal, tariful pentru energia termică livrată consumatorilor de către Antermo în mărime de  3187 lei/Gcal, precum și tariful pentru energia termică livrată consumatorilor de către Î.M. a „Rețelelor și Centralelor Termice Comrat” în mărime de  3 342 lei/Gcal.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: