Tatăl femeii din România ucisă de rechini: „Am aflat de la televizor că o româncă a murit în Egipt”
Full Article 2 minutes read

Tatăl femeii din România ucisă de rechini: „Am aflat de la televizor că o româncă a murit în Egipt”

Părinții femeii de 44 de ani din Suceava care a murit după ce a fost atacată de rechin în Egipt spun că au aflat de la televizor. Ei au sperat până în ultima clipă că nu este vorba despre fiica lor, transmite Digi24.

Roxana era funcționară la Direcția de Finanțe din Suceava. Era pentru a treia oară când mergea în vacanță în Hurghada, Egipt. De această dată, tatăl ei își aduce aminte cu lacrimi în ochi că se gândeau să anuleze, mai ales că Roxana pleca singură şi se simţea stingheră pe aeroport printre familiile cu copii.

„Te apucă, așa, o stare, care e greu de stăpânit. Şi ăsta a fost într-adevăr momentul în care, i-am zis la un moment dat, la o adică renunțăm. Dă-i la Dumnezeu 2.000 de euro, sau 1.900 de euro cât e pretul, dă-i la Dumnezeu sfântul. „Nu” zice, „trebuie să mă duc să mă relaxez”, povestește tatăl româncei.

Până la urmă a plecat în vacanţă, fără să bănuiască vreo secundă că se va întâmpla ceva. Iar sejurul a fost unul reuşit până în ultima zi. Femeia se scalda ultima dată, povestește tatăl său, pentru că avea deja valiza pregătită pentru a reveni în țară.

Părinţii au fost înştiinţaţi de poliţie despre tragedie, deşi au sperat până în ultima clipă că nu este vorba despre fiica lor. Mai ales că iniţial se vehiculase că victima are 40 de ani

Românca a fost ucisă la mică distanță de locul unde a fost atacată și o turistă austriacă

Două femei au fost ucise de rechini lângă plajele Egiptului de la Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada. Este vorba despre o turistă româncă și una austriacă.

Cadavrul româncei în vârstă de 44 de ani a fost descoperit la câteva ore după un atac în care a murit turista austriacă în vârstă de 68 de ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: