Tauber acuză PAS că vrea să împiedice desfășurarea protestului din 19 iunie: „Meciul va avea loc, indiferent de vreme”
Full Article 2 minutes read

Tauber acuză PAS că vrea să împiedice desfășurarea protestului din 19 iunie: „Meciul va avea loc, indiferent de vreme”

Protestul planificat pentru duminică, 19 iunie, de mișcarea social-politică „O nouă viață”, în spatele căreia este Partidul „ȘOR”, va avea loc în orice circumstanțe. Asigurarea vine din partea vicepreședintei Partidului „ȘOR”, deputata Marina Tauber, care acuză guvernarea PAS, într-un live de pe pagina sa de Facebook, că ar vrea să împiedice organizarea manifestației. Solicitată de NM, purtătoarea de cuvânt a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Victoria Vlas, a refuzat să comenteze acuzațiile lui Tauber.

Noi deja ne-am obișnuit să trăim în presiune, motiv pentru care tratăm lucrurile cu calm. Vreau, însă, ca toată țara să știe că guvernarea PAS se teme. De fapt, dragi cetățeni, ei se tem de furia dumneavoastră, și de faptul că veți fi mulți, foarte mulți și această guvernare înțelege că-i vine sfârșitul”, a declarat Tauber.

În final, deputata Marina Tauber a dat asigurări că protestul din 19 iunie va fi organizat, îndemnând toată lumea să iasă în stradă.

„Protestul de duminică oricum va avea loc. Din numele lui Ilan Șor, vă anunț că vă așteptăm cu drag în Piața Marii Adunări Naționale, la ora 17:00. În context, voi spune o zicală care este des folosită în domeniul sportului: Meciul va avea loc, indiferent de vreme”, a conchis Marina Tauber, care în trecut a avut o carieră sportivă.

Duminică, 19 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale ar urma să aibă loc un protest împotriva guvernării. Potrivit presei care a anunțat despre manifestație, inclusiv celei apropiate de Partidul Socialiștilor și Partidul ȘOR, organizatorii sunt mișcarea social-politică „O viață nouă”. De menționat că în aceeași zi, la Chișinău, va avea loc Marșul Solidarității, organizat de comunitatea LGBT+. De asemenea, este planificat și un concert de amploare al interpreților ruși Morgenshtern și Slava Marlow.

Din cauza acestor eveniment, circulația transportului public pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, pe tronsonul str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și A. Pușkin, va fi sistat începând cu 18 iunie, ora 22:00 și până pe 19 iunie, ora 23:59.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: