Tauber și Apostolov, deputate ale Partidului „Șor”, au fost scoase de sub urmărire penală în dosarul despre furtul miliardului
Full Article 1 minutes read

Tauber și Apostolov, deputate ale Partidului „Șor”, au fost scoase de sub urmărire penală în dosarul despre furtul miliardului

Patru acționari ai UNIBANK au fost scoși de sub urmărire penală în dosarul despre furtul miliardului. Printre aceștia sunt și deputatele Partidului „Șor”, Marina Tauber și Reghina Apostolov. Procuratura Generală a făcut acest anunț la 2 octombrie.

În comunicatul de presă se menționează că acum un an, lui Tauber și Apostolov le-au ridicat imunitatea parlamentară, la solicitarea procurorului general interimar Dumitru Robu. În total, zece acționari ai UNIBANK au fost acuzați de escrocherie în proporții deosebit de mari. Studiind materialele dosarului, Procuratura Anticorupție a ajuns la concluzia că faptele acestora nu întrunesc elementele infracțiunilor imputate.

„Faptele lor nu întrunesc elementele infracțiunilor imputate”, au subliniat în comunicatul de presă.

În același timp, Procuratura Generală a anunțat că investigațiile în episodul UNIBANK din dosarul despre frauda bancară va continua.

Reamintim că la 14 septembrie, Procuratura Generală a scros de sub urmărire penală alți șase acționari ai UNIBANK. Printre aceștia, a fost și Petru Lucinschi, fostul președinte al Republicii Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: