Taxa pentru întreținerea ascensoarelor din capitală va crește cu 80%, din 1 august
Full Article 1 minutes read

Taxa pentru întreținerea ascensoarelor din capitală va crește cu 80%, din 1 august

Tariful pentru deservirea ascensoarelor în capitală a fost majorat cu 80 la sută. Noile prețuri vor fi aplicate începând cu 1 august, curent. O decizie în acest sens a fost aprobată pe 12 iulie de Consiliul Municipal Chișinău.

Potrivit Primăriei Chișinău, de luna viitoare vor fi puse în aplicare tarife noi pentru deservirea ascensoarelor din fondul locativ de pe teritoriul orașului, iar cetățenii vor achita un preț cu 80% mai mult decât în prezent.

Șeful interimar al Î.M. „Liftservice”, Petru Budurin, a informat că ajustarea tarifelor pentru întreținerea lifturilor din cadrul fondului locativ, de la 15 la 27 de lei lunar pentru o persoană, a fost necesară în contextul creșterii prețurilor la piesele de schimb, precum și reieșind din necesitatea majorării salariilor pentru electromecanicii care deservesc lifturile.

Potrivit Primăriei Chișinău, ultima actualizare a tarifelor pentru întreținerea ascensoarelor din fondul locativ al municipiului Chișinău a fost efectuată în mai 2009.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: