Tentativă de suicid în apropiere de clădirea Președinției și a Parlamentului. Precizările Poliției
Full Article 2 minutes read

Tentativă de suicid în apropiere de clădirea Președinției și a Parlamentului. Precizările Poliției

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, ar fi încercat să-și pună capăt zilelor chiar în apropiere de clădirea Președinției și a Parlamentului. Incidentul a avut loc pe 22 septembrie, în jur de ora 19:10. Informația a fost confirmată pentru NM de ofițerul de presă al Direcției de Poliției a municipiului Chișinău, Natalia Stati. Potrivit ei, bărbatul nu este la prima tentativă de acest fel.

„Pe 22.09.2022, orele 19.10, un bărbat, aflându-se la intersecția bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt colț str. Maria Cebotari, vizibil în stare de ebrietate, şi-a aplicat o plagă în regiunea mânii drepte, astfel provocându-şi leziuni corporale”, a precizat Natalia Stati.

Potrivit sursei citate, la fața locului a fost solicitată ambulanța, care a transportat bărbatul la Spitalul de Urgență pentru a-i fi acordat ajutor medical.

„Bărbatul s-a dovedit a fi de 37 de ani. Ulterior, medicii de la ambulanță au comunicat că bărbatul nu este la prima abatere de acest gen și că a mai avut tentative de a-și tăia venele. Totodată din discuțiile cu protestatarii, aceștia au declarat angajaților poliției că acesta nu este participant la acțiunea de protest”, a mai precizat Natalia Stati.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă întru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: