Timp de 5 minute va fi stinsă lumina în toate punctele de trecere a frontierei de stat. Ce trebuie să cunoască călătorii 
Full Article 2 minutes read

Timp de 5 minute va fi stinsă lumina în toate punctele de trecere a frontierei de stat. Ce trebuie să cunoască călătorii 

În semn de solidaritate cu poporul ucrainean, reprezentanții Serviciului Vamal și Poliției de Frontieră anunță că vor deconecta lumina timp de 5 minute în toate subdiviziunile posturilor din subordine. 

„Astăzi, 29 decembrie, de la ora 18:00 și timp de 5 minute, va fi stinsă lumina în sediile Aparatului Central, în Birourile vamale și în toate posturile vamale interne și cele interne de control. La fel, ca urmare a unei înțelegeri cu colegii de la Poliția de Frontieră va fi întrerupt curentul electric și în toate posturile vamale de frontieră”, comunică reprezentanții Serviciului Vamal.

Astfel, călătorii sunt îndemnați „să prezinte înțelegere și solidaritate cu cetățenii Ucrainei care îndură în această perioadă frigul și întunericul în case”.

***

Amintim că pe 28 decembrie, premierul Republicii Moldova Natalia Gavrilița a anunțat că astăzi, începând cu ora 18, vor fi stinse luminile din casa Guvernului și mai multe clădiri ale instituțiilor din subordine.

„Vreau să anunț că în semn de solidaritate cu prietenii noștri din Ucraina, joi la ora 18:00 vor fi stinse luminile din casa Guvernului și în mai multe clădiri ale instituțiilor din subordine. Îndemn colegii și din alte instituții să se alăture acestui gest simbolic, așa au făcut și alte țări”, a comunicat premierul, în cadrul ședinței Guvernului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: