Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante în Moldova. Unde poți lucra cu un salariu de 40 de mii de lei
Full Article 2 minutes read

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante în Moldova. Unde poți lucra cu un salariu de 40 de mii de lei

Mai multe companii din țară oferă posturi de muncă plătite cu zeci de mii de lei pentru joburi de top. Cererile au fost făcute publice de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM). Lista este alcătuită din zeci de oferte generoase.

Potrivit ANOFM, cel mai plătit loc de muncă vacant (40 mii lei) a fost declarat de către compania Isight Partners SRL, care caută un inginer/ingineră DevOps, responsabil de rezolvarea problemelor de producție. Compania își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău și mai este în căutare de reprezentant comercial/reprezentantă comercială (10-20 mii lei), specialist/specialistă (10-20 mii lei) și operator/operatoare (7-8 mii lei).

Clasamentul celor mai plătite locuri de muncă vacante (25 mii lei) continuă cu poziția de agronom/agronomă care va activa la Sorforjar SRL din raionul Florești și programator/programatoare la compania Steaua-Reds SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău.

Lista celor mai plătite joburi este continuată cu funcțiile vacante de conducător/conducătoare auto la HD-Grup SRL și la Vladiales Trans Expediție SRL, consultant/consultantă la Asconi SRL, mecanic/mecanică auto la Dromas-Cons SRL, diriginte/dirigintă de șantier la Poduri Prim SRL, manager aprovizionare la Moldretail Group SRL și strungar/strungăriță la Solis Plus SRL. Pentru persoanele care doresc să ocupe aceste locuri de muncă salariul poate ajunge până la 20 mii lei. Locurile de muncă sunt în municipiul Chișinău, Strășeni, Comrat și raionul Ialoveni.

Cu câte 14-19 mii lei lunar vor fi remunerați doi medici specialiști care se vor angaja și vor activa la Spitalul Clinic Militar Central din municipiul Chișinău. La fel, 10-16 mii lei vor fi oferiți celor 23 de medici specialiști din raionul Râșcani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: