Trafic rutier suspendat pe o porțiune din strada Alexandru cel Bun. Cum va circula transportul public?
Full Article 2 minutes read

Trafic rutier suspendat pe o porțiune din strada Alexandru cel Bun. Cum va circula transportul public?

În perioada 29 iulie – 8 august va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Sfatul Țării și Serghei Lazo, informează Primăria Chișinău. Măsura este luată în vederea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor exterioare de apeduct și canalizare.

În acest context, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Rutele de microbuz nr. 103, 108, 171, 174 și 188 – de pe str. Alexandru cel Bun pe str. Sfatul Țării, str. Mitropolit Dosoftei, str. Serghei Lazo, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada 29 iulie – 8 august va fi suspendat traficul rutier pe aceeași stradă, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Bulgară, iar în perioada 29 iulie – 15 august sunt anunțate restricții de trafic pe str. Alexandru cel Bun, la intersecția cu str. Bulgară.

În perioada executării lucrărilor menționate, transportului public care traversează zona va circula pe traseu parțial modificat, după cum urmează:

Rutele de microbuz nr. 103, 108, 171, 174 și 188 – de pe str. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Bulgară, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendarea de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: