Tragedie la Bălți: O fetiță de 5 ani din Edineț a murit după ce a căzut din scrânciob
Full Article 30 second read

Tragedie la Bălți: O fetiță de 5 ani din Edineț a murit după ce a căzut din scrânciob

O fetiță de doar cinci ani și-a pierdut viața după ce a căzut din scrânciob, în timpul unei petreceri. Tragedia a avut loc la Bălți, în curtea unui restaurant, anunță presa locală.

Potrivit sursei citate, familia copilei, originară din Edineț, a venit la petrecere în după amiază zilei de ieri. Circumstanțele accidentului încă nu sunt clare. Cert este că fetiță a căzut dintr-un scrânciob mare de fier. Minora a decedat la spital, după ce a suferit leziuni puternice la cap.

Poliția cercetează cazul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: