Transportatorii renunță la protestul planificat pentru joi. Anunțul APOTA
Full Article 2 minutes read

Transportatorii renunță la protestul planificat pentru joi. Anunțul APOTA

Transportatorii nu vor participa la protestul anunțat pentru 24 decembrie. Decizia a fost făcut publică de președintele Consiliului Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) Oleg Alexa, în după amiaza de 23 decembrie. 

„În legătură cu anunțul făcut de Poliție privind suspendarea circulației pentru mîine în centrul capitalei, APOTA renunță la participarea la acțiunile de protest programate pentru data de 24.12.2020”, se arată în comunicatul de presă.

***

Pe 22 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale s-a desfășurat o nouă acțiune de proteste organizată de agricultori. Acestora li s-au alăturat transportatorii auto și reprezentanții HoReCa. Manifestația a durat circa 2 ore, iar la final, fermierii au blocat pentru câteva minute circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Un agricultor s-a făcut remarcat după ce a tras o brazdă pe gazonul din scuarul Catedralei Mitropolitane.

De asemenea, circa 30 de tractoare au staționat în apropierea vamei Leușeni și au anunțat că vor bloca ieșirea camioanelor din țară.

Fermierii au anunțat o nouă acțiune de protest pentru joi, 24 decembrie, la ora 11:00. Tot în această zi este planificată ceremonia de învestire a Maiei Sandu în funcția de președintă a țării.

Astăzi, Inspectoratul General al Poliției a anunțat că, din cauza ceremoniei de învestire în funcție a noii președinte a țării, mai multe străzi din centrul Chișinăului vor fi închise timp de trei ore – de la 10:00 la 13:00.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: