Transportul național și internaţional, verificat de ANTA. Au fost aplicate amenzi în valoare de peste două milioane de lei
Full Article 1 minutes read

Transportul național și internaţional, verificat de ANTA. Au fost aplicate amenzi în valoare de peste două milioane de lei

34 de șoferi au primit amenzi și le-a fost retras dreptul de utiliza un mijloc de transport, iar șase operatori de transport rutier s-au ales cu amendă în mărime de 60 000 lei. Măsurile au fost întreprinse de către Agenția Națională Transport Auto (ANTA) în perioada 16 – 22 noiembrie.

Astfel, în cadrul acțiunilor de monitorizare și control organizate în mai multe raioane din țară precum și pe traseele de legătură cu punctele de traversare a frontierei de stat Leușeni și Giurgiulești, au fost aplicate sancțiuni prin întocmirea a 65 procese verbale pentru încălcarea normelor de efectuare a transportului rutier de persoane, mărfuri și colete.

Potrivit ANTA, de la începutul anului 2020 și până în prezent, pentru transportarea ilicită contra cost de persoane, mărfuri și colete și/sau prestarea serviciilor contra cost în lipsa înregistrării în Registrul Operatorilor de Transport Rutier, de către inspectorii ANTA au fost întocmite 789 procese verbale cu aplicarea măsurii de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului rutier și amenzilor contravenționale în mărime de 2 243 650 lei.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: