Trei minori au intrat pe timp de noapte într-o grădiniță din Soroca, după care au răpit și un automobil 
Full Article 1 minutes read

Trei minori au intrat pe timp de noapte într-o grădiniță din Soroca, după care au răpit și un automobil 

Poliția din Soroca a fost alertată de angajatul unei grădinițe din satul Rublenița. Cel din urmă a anunțat că a depistat lipsa unui calculator și a unui televizor din instituție. În aceeași noapte, poliția a fost informată și despre răpirea unui automobil de marca VAZ, care a fost parcat la poarta gospodăriei unui localnic.  

Polițiștii din Soroca au identificat și localizat trei persoane suspecte. Aceștia s-au dovedit a fi trei minori de 14 ani, locuitori ai raionului Soroca, care anterior au mai comis și alte abateri și se află în vizorul poliției.

Actualmente, minorii sunt cercetați penal pentru furt, iar oamenii legii întreprind în continuare măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Lucrurile sustrase au fost găsite într-o casă părăsită din apropierea grădiniței, iar automobilul răpit a fost găsit abandonat în apropierea casei proprietarului. 

Totodată, Inspectoratul de Poliție Soroca a sesizat reprezentanții administrației publice locale și ai Direcției asistență socială și protecție a familiei pentru luarea măsurilor legale în privința minorilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: