Trei morți timp de 24 de ore, în accidente rutiere. Recomandările Poliției
Full Article 2 minutes read

Trei morți timp de 24 de ore, în accidente rutiere. Recomandările Poliției

În ultimele 24 de ore s-au produs 15 accidente rutiere, soldate cu decesul a trei persoane. Altele 17 persoane au fost traumatizate, informează Inspectoratul General al Poliției, astăzi, 26 decembrie. 

Primul accident a avut loc ieri dimineața, în satul Ciocâlteni, raionul Orhei. O femeie de 64 de ani, a decedat după ce a fost lovită de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. Un alt caz a avut loc pe traseul Bălți-Florești, în apropierea orașului Biruința. Un automobil a tamponat o femei în vârstă de 41 de ani, care în urma traumelor primite a decedat pe loc, se anunță în comunicat.

Tot ieri, o femeie de 47 de ani, a decedat după ce a fost lovită de un automobil. Șoferul se afla în stare de ebrietate. Accidentul a avut loc în satul Iezărenii Vechi, raionul Sîngerei.

De asemenea, un minor de 12 ani, din raionul Edineț, se află în stare gravă la spitalul din Briceni, după ce a fost tamponat de o mașină în timp ce mergea pe marginea carosabilului. Șoferul automobilului s-ar fi deplasat cu viteză excesivă și în stare de ebrietate.

În acest context, Inspectoratul General al Poliției îndeamnă pietonii să traverseze strada numai după ce s-au asigurat în prealabil că din ambele sensuri nu se apropie nici un autovehicul. De asemenea, șoferii sunt îndemnați să ofere prioritate pietonilor și să nu staționeze în zona trecerii de pietoni pentru a nu bloca vizibilitatea celorlalți șoferi.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: