UPDATE Șase puncte de trecere a frontierei dintre Moldova şi Ucraina şi-au sistat temporar activitatea
Full Article 30 second read

UPDATE Șase puncte de trecere a frontierei dintre Moldova şi Ucraina şi-au sistat temporar activitatea

Poliția de Frontieră informează că 3 puncte de trecere a frontierei sunt cu activitatea sistată. Este vorba despre punctele Vulcănești-Vinogradovca, Mirnoe-Tabaki și Basarabeasca – Serpniovoe. 

Motivul nefuncționării este lipsa energiei electrice pe partea ucraineană și defecțiuni tehnice la baza de date a autorității vamale din Ucraina.

Prin urmare, călătorii sunt îndemnați să opteze pentru punctele de trecere a frontierei din proximitate.

UPDATE 09.20: Alte trei puncte de trecere a frontierei și-au întrerupt programul de lucru: Ceadîr Lunga – Novîe Traianî, Ocnița – Sokireanî și PTF Săiți – Lesnoe.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: