„Tricolorul meu”: cetățenii sunt chemați să arboreze steagul Moldovei și să publice imaginile pe rețelele de socializare
Full Article 2 minutes read

„Tricolorul meu”: cetățenii sunt chemați să arboreze steagul Moldovei și să publice imaginile pe rețelele de socializare

Guvernul de la Chișinău invită cetățenii să se alăture unei campanii naționale – „Tricolorul meu”, cu ocazia celor 32 de ani de la proclamarea Independenței. Astfel, cetățenii sunt îndemnați să arboreze în fața locuințelor tricolorul sau să-și împodobească mașinile cu steaguri tricolore, or să îmbrace haine în culori naționale. Totodată, aceștia sunt încurajați să posteze imaginile pe rețelele de socializare, folosind un hashtag în acest sens. 

Despre campania națională „Tricolorul meu” a anunțat, pe 21 august, purtătorul de cuvânt al Guvernului Daniel Vodă.

„Guvernul astăzi invită conaționalii să se alăture campaniei naționale „Tricolorul meu”. Fie că alegeți să arborați tricolorul în fața locuinței, să vă împodobiți mașinile cu steaguri tricolore sau să îmbrăcați haine în culori naționale. Fiecare gest contribuie și de fapt contează la construirea unei comunități unite, unei comunități solidare în statul nostru suveran. Dacă doriți să vă implicați activ în campanie vă încurajăm să împărtășiți fotografii sau videoclipuri ale inovațiilor voastre pe rețelele sociale, folosind #tricolorulmeu”, a comunicat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Potrivit lui Vodă, acesta este modul în care Guvernul „poate inspira și influența pe ceilalți să se alăture inițiativei comune de a celebra valorile naționale, de a celebra Republica Moldova și aniversarea de 32 de ani de la proclamarea independenței”.

Amintim că pe 27 august, când se împlinesc 32 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova, la Chișinău vor avea loc mai multe evenimente culturale organizate de Guvern. Și localitățile țării vor fi organizate manifestări dedicate Zilei Independenței.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: