Trupa Bi-2 vine în Republica Moldova: va susține un concert la Chișinău Arena 
Full Article 2 minutes read

Trupa Bi-2 vine în Republica Moldova: va susține un concert la Chișinău Arena 

Formația rusă Bi-2 vine în Republica Moldova. Aceasta va susține un concert la Chișinău Arena. Anunțul a fost făcut pe 14 ianuarie de organizatorii Suhih production. 

Bi-2 va efectua un turneu în susținerea noului album „Алиллуйя”, care va începe de la Chișinău pe 10 martie 2023. Concertul va avea loc în complexul Chișinău Arena.

Vânzarea biletelor la concertul „Bi-2” va începe pe 10 februarie.

„Numărul intrărilor în tribune va fi dublat, iar zona VIP LOUNGE va deveni mai mică și va fi organizată pe mai multe nivele”, comunică organizatorii.

Prețurile la concert vor varia între 400 de lei și 3000.

Trupa Bi-2 vine în Republica Moldova: va susține un concert la Chișinău Arena 

În august 2022, formația Bi-2 a fost inclusă în „lista neagră” a Grupului pentru Investigarea Acțiunilor Anti-ruse. Acesta își propune să identifice personalitățile din domeniul culturii – „agenți de influență străină” și „complicii” lor în agențiile guvernamentale. Inițiatorul creării grupului a fost fostul deputat al Dumei de Stat Zahar Prilepin.

Potrivit Aif.ru, pe 3 august, Duma de Stat a găzduit prima întâlnire a Grupului de Investigare a Activităților Anti-ruse în domeniul culturii. Scopul întâlnirii a fost de a identifica personalități culturale care susțin poziția Occidentului în raport cu „operațiunea militară specială” a Federației Ruse în Ucraina și de a atrage atenția autorităților de supraveghere asupra acestora.

***

Amintim că Arena Chișinău a fost deschisă pe 24 decembrie 2022. Edificiul a fost inaugurat cu un concert istoric al trupei „Okean Elzy”.

Menționăm că înainte de concert, un bărbat de 39 de ani a căzut de la înălțime și a ajuns de urgență la spital. Mai exact, acesta a căzut de la înălțimea de aproximativ 2,5 metri. Administratorul Chișinău Arena a declarat că bărbatul a căzut în gol din cauza „unui viciu ascuns al sudurii, la un element din construcția balustradei”.

Soția bărbatului care a căzut în gol preciza că medicii au prognoze pesimiste cu privire la șansele acestuia de a mai merge vreodată. „Șanse ca bărbatul să mai poată merge pe picioare singur, practic nu mai sunt. La moment, medicii luptă ca bărbatul să poată sta măcar pe șezute”, se arată în plângerea adresată șefului secției urmărire penală din cadrul IP Râșcani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: