Trupa „Okean Elzy” vine la inaugurarea Arenei Chișinău. Când va avea loc evenimentul
Full Article 2 minutes read

Trupa „Okean Elzy” vine la inaugurarea Arenei Chișinău. Când va avea loc evenimentul

În ajun de Crăciun pe stil nou va fi deschisă Arena Chișinău. Edificiul va fi inaugurat cu un concert istoric al trupei „Okean Elzy”. Despre aceasta a anunțat astăzi, 1 decembrie, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian.

„Chișinău Arena se inaugurează cu un concert istoric al Okean Elzy în susținerea Ucrainei! Pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun”, a scris deputatul PAS, Radu Marian.

Totodată, și pe pagina oficială a trupei „Okean Elzy” a fost făcut un anunț în acest sens. Interpreții le-au mulțumit fanilor din Moldova, care de mai bine de un an nu au returnat biletele pentru spectacolul reprogramat din septembrie 2021 din cauza restricțiilor cauzate de pandemia COVID-19.

„Dragi fani ai trupei Okean Elzy din Moldova și din țările vecine, vă informăm că concertul nostru în Chișinău în cadrul turneului «Help for Ukraine» va avea loc sâmbătă, 24 decembrie 2022. Acesta nu va fi o prestație simplă, ci și mult așteptata deschidere la Chișinău a unei arene noi.

Dorim să mulțumim sincer fanilor care au așteptat concertul trupei Okean Elzy la Chișinău de mai bine de un an și nu au returnat biletele pentru spectacolul reprogramat din septembrie 2021 din cauza restricțiilor cauzate de pandemia COVID-19”, a informat trupa ucraineană.

Astfel, organizatorii precizează că înainte de începerea oficială a vânzărilor, biletele vechi vor fi înlocuite cu cele noi.

„Important – cum am promis mai devreme fiecare dintre voi va primi și un alt bilet cadou de aceeași preț. Toți ceilalți vor putea cumpăra biletele începînd cu 1 decembrie 2022, cînd oficial vor fi deschise vânzarile. Ne vedem în curând”, a adăugat trupa.

Trupa „Okean Elzy” vine la inaugurarea Arenei Chișinău. Când va avea loc evenimentul

Reamintim că Arena Chişinău se întinde pe o suprafaţă totală de  69 de hectare, la periferia Chişinăului, în comuna Stăuceni. Lucrările de construcţie au început în octombrie 2018, la iniţiativa guvernului Partidului Democrat. PDM prezenta atunci Arena Chişinău drept principalul centru sportiv şi de divertisment din oraş. Costul total al proiectării şi construcţiei depăşeşte 43 de milioane de euro. În prezent, Arena Chişinău este 98% gata, dar nu a fost dată în exploatare din cauza unor probleme neprevăzute de infrastructură.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: