Tudor Deliu: „Am votat pentru un președinte care să scoată Moldova din izolare”
Full Article 1 minutes read

Tudor Deliu: „Am votat pentru un președinte care să scoată Moldova din izolare”

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova la funcția de președinte al țării a venit singur la secția de votare. Acesta a declarat că a votat pentru un președinte care „să scoată țara din izolare”.

„Am votat pentru un președinte care să reprezinte populația atât în țară, cît și peste hotare, care să scoată Moldova din izolare, care să garanteze suveranitatea, independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova. Pentru ca cetățenii Republicii Moldova să se bucure că au un președinte care vorbește în numele lor”, a declarat Tudor Deliu.

Amintim că Tudor Deliu figurează cu numărul 3 în buletinele de vot.

***

Amintim că pe 1 noiembrie în Republica Moldova se desfășoară alegerile prezidențiale. În listele electorale sunt incluși 2,8 milioane de cetățeni cu drept de vot. Pentru validarea scrutinului este necesar să  participe nu mai puțin de 1/3 din alegători, adică circa 1 mln de oameni.

Alegătorii pot vota pentru unul dintre cei 8 candidați înscriși în cursa electorală: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: