Țuțu, replică pentru Voronin: „Așa oamenii își pierd valoarea și demnitatea”
Full Article 2 minutes read

Țuțu, replică pentru Voronin: „Așa oamenii își pierd valoarea și demnitatea”

Sportivul Constantin Țuțu, ex-deputat în Parlament din partea Partidului Democrat din Moldova (PDM), i-a dat replica parlamentarului comunistul Vladimir Voronin. Țuțu a scris pe pagina sa de Facebook că „așa oamenii își pierd valoarea și demnitatea” și a publicat o atenție primită de la fostul președinte al țării. Reacția vine după ce Voronin i-a menționat numele într-o conferință de presă.

În cadrul unei conferințe de presă din 3 februarie, Vladimir Voronin s-a referit la cei 14 ex-deputați transfugi, care au părăsit Partidul Comuniștilor în 2015. În prezent, 13 dintre ei sunt cercetați penal pentru îmbogățire ilicită, iar în cazul a 5 – procurorii cer plasarea în arest preventiv.

S-a ajuns la o „наглость” (tupeu, n.red) nemaipomenită. În timpul ședinței Parlamentului stau eu la margine, lângă mine stă Ina Șupac, lângă Ina Șupac stă doamna Elena Bodnarenco. În timpul ședinței, se apropie de Elena Bodnarenco Eugeniu Nichiforciuc și vorbește despre 300 de mii de euro și să treacă la democrați. Eu stau și ascult. M-am ridicat, l-am apucat pe acest Nichiforciuc și l-am împins din spate înspre boxerul ăla Țuțu, puțu… Costică”, a povestit Vladimir Voronin.

Constantin Țuțu a venit cu o reacție pe rețelele sociale. Acesta afirmă că, în trecut, ar fi primit mai multe cadouri din partea lui Vladimir Voronin.

Așa oamenii își pierd valoarea și demnitatea. Am primit mai multe daruri de la domnul președinte Voronin, mereu a fost prezent și m-a susținut la toate luptele mele de K1, dar perla de azi a fost prea tare! Îi doresc multă sănătate și mulți ani!”, a scris Țuțu.

Acesta a publicat o atenție semnată de Voronin cu dedicația „pentru Constantin Țuțu, ca om și campion”.

Țuțu, replică pentru Voronin: „Așa oamenii își pierd valoarea și demnitatea”

Facebook/Constantin Țuțu

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: