(VIDEO) Un antrenor al unei echipe de fotbal, precum și mai mulți șoferi de taxi – victime ale unui grup infracțional
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Un antrenor al unei echipe de fotbal, precum și mai mulți șoferi de taxi – victime ale unui grup infracțional

Mai mulți șoferi de taxi, precum și antrenorul unei echipe de fotbal au devenit victime ale unor bărbați, suspectați de furturi și atacuri tâlhărești pe teritoriul capitalei. În prezent, figuranții se află în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13 din Chișinău.

Suspecții, cu vârsta de 24 și 30 de  ani, au fost reținuți în luna august curent, iar prejudiciul cauzat victimelor se ridică la 100 de mii de lei.

Ambii au antecedente penale. Conform materialului cauzei, figuranții ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Chișinău, unde au maltratat o victimă și au sustras telefonul mobil și mijloace financiare care aparțineau acesteia.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse pe parcursul a două luni, polițiștii au stabilit că suspecții ar fi comis mai multe furturi din locuințe și automobile din sectoarele Rîșcani și Buiucani ale capitalei. De asemenea, aceștia sunt suspectați de consumul și punerea în circulație a substanțelor narcotice.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile figuranților și în automobilul cu care se deplasau, polițiștii au depistat și ridicat mai multe corpuri delicte sustrase ca rezultat al comiterii furturilor. Printre obiecte, au fost depistate acte de identitate ale șoferilor angajați ai companiilor de taxi, certificate de înmatriculare, carduri bancare și un set de legitimații eliberate de Federația Moldovenească de Fotbal.

Dacă suspecții vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la 8 la 10 ani de închisoare.

În prezent investigațiile continuă pentru documentarea, stabilirea şi tragerea la răspundere a tuturor celor implicaţi în activitatea criminală.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: