Un autocar de pe ruta Chișinău-Moscova s-a răsturnat în Ucraina. Precizările MAEIE (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Un autocar de pe ruta Chișinău-Moscova s-a răsturnat în Ucraina. Precizările MAEIE (FOTO)

Un autocar cu 35 de pasageri la bord, care circula pe ruta Chișinău-Moscova, s-a răsturnat în apropiere de satul Gorai, regiunea Vinnița din Ucraina. Accidentul s-a produs în noaptea de 11 octombrie, în jurul orei 19:00, iar în urma acestuia a fost rănită o femeie, cetățean al Rusiei.

Potrivit poliției ucrainene, accidentul a avut loc în seara zilei de duminică, la ora 18:40. Șoferul autobuzului, în vârstă de 54 de ani, a pierdut controlul asupra volanului pe o porțiune de drum pe care se efectuează lucrări de reparații, fapt ce a dus la răsturnarea autovehiculului.

În urma accidentului a fost rănită o femeie, cetățean al Federației Ruse, în vârstă de 57 de ani. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) s-au autosesizat în legătură cu acest caz.

Potrivit reprezentanților instituției, Ambasada Republicii Moldova în Ucraina a contactat Poliția din regiunea Vinița, care a confirmat informația.

Cetățeni ai Republicii Moldova nu au avut de suferit și au continuat traseul spre Moscova cu un alt autocar, pus la dispoziție de firma de transport din Republica Moldova.

„Autoritățile ucrainene au informat misiunea noastră diplomatică că la moment este în desfășurare o anchetă care va stabili circumstanțele accidentului”, se mai arată în comunicatul MAEIE.

Un autocar de pe ruta Chișinău-Moscova s-a răsturnat în Ucraina. Precizările MAEIE  (FOTO)

vn.npu.gov.ua

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: