Un avion al Air Moldova s-a întors în Israel după ce a fost lovit de o pasăre
Full Article 50 second read

Un avion al Air Moldova s-a întors în Israel după ce a fost lovit de o pasăre

Aeronava companiei aeriene Air Moldova care opera cursa Tel Aviv – Chișinău s-a întors pe aeroportul din Israel din cauza unei probleme tehnice. După 22 minute de zbor, motorul aeronavei a fost lovit de o pasăre, astfel echipajul a solicitat revenirea pe aeroport.

Compania aeriană menționează că revenirea pe aeroportul din Tel Aviv a fost solicitată pentru verificări tehnice suplimentare.

„Aeronava a aterizat în siguranță, atât pasagerii cât și echipajul sunt bine, nimeni nu a avut de suferit. Pasagerii vor fi transportați spre Chișinău în cel mai apropiat timp posibil”, comunică Air Moldova.

Reprezentanții companiei mai declară că incidentul va afecta zborul spre și din Paris 9U283/ 9U284, care urma să fie operat cu aceeași aeronavă.

Pasagerii curselor Chisinau-Paris-Chișinău sunt rugați să verifice adresa electronică și să urmeze instrucțiunile. Pasagerii pot beneficia de opțiunile propuse de companie sau pot solicita rambursarea totală la locul procurării biletului, comunică Air Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: