Un băiat de 14 ani – lovit mortal de o mașină la Nisporeni. Șoferul a fugit de la locul accidentului 
Full Article 40 second read

Un băiat de 14 ani – lovit mortal de o mașină la Nisporeni. Șoferul a fugit de la locul accidentului 

Accident mortal în raionul Nisporeni. Un minor în vârstă de 14 ani a murit, după ce a fost tamponat de un vehicul. Șoferul, care ar fi comis accidentul, a fugit de la fața locului. Cazul a fost raportat de polițiști în seara zilei de 19 februarie. 

Poliția Republicii Moldova a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier cu deces într-o localitate din raionul Nisporeni.

„La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un minor de 14 ani a fost tamponat mortal, iar șoferul care a comis accidentul a fugit”, se arată în declarația Poliției.

Oamenii legii au precizat că „întreprind toate măsurile pentru identificarea, localizarea și reținerea conducătorului auto vinovat în comiterea accidentului”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: