Un bărbat a încercat să incendieze clădirea FSB din Krasnodar
Full Article 50 second read

Un bărbat a încercat să incendieze clădirea FSB din Krasnodar

Un bărbat de 46 de ani, originar din regiunea Volgograd, a fost reținut după ce a încercat să incendieze sediul Serviciului Federal de Securitate (FSB) din orașul Krasnodar, informează portalul Baza. 

Bărbatul, care se numește Igor Paskari, a aruncat un cocktail Molotov în clădirea FSB din Krasnodar. Intenția de a provoca un incendiu a eșuat – s-a aprins doar covorașul de la intrare, iar focul a fost stins în scurt timp de către angajații instituției, nefiind necesară intervenția pompierilor.

În schimb, poliția l-a reținut, iar asupra sa ar fi fost găsite tuburi cu vopsea: galbenă și albastră.

Potrivit forțelor de ordine, bărbatul va fi cercetat pentru huliganism.

Potrivit BBC, de la declanșarea războiului din Ucraina, în mai multe orașe din Rusia s-au produs incendii suspecte, în special în sediile comisariatelor militare.


Хотите поддержать то, что мы делаем?

Вы можете внести вклад в качественную журналистику, поддержав нас единоразово через систему E-commerce от банка maib или оформить ежемесячную подписку на Patreon! Так вы станете частью изменения Молдовы к лучшему. Благодаря вашей поддержке мы сможем реализовывать еще больше новых и важных проектов и оставаться независимыми. Независимо от того, как вы нас поддержите, вы получите небольшой подарок. Переходите по ссылке, чтобы стать нашим соучастником. Это не сложно и даже приятно.

Поддержи NewsMaker!

Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: