(VIDEO) Un bărbat din Dondușeni, bănuit de omor, extradat în Moldova de către autoritățile italiene
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Un bărbat din Dondușeni, bănuit de omor, extradat în Moldova de către autoritățile italiene

Un bărbat de 27 de ani, originar din Dondușeni, a fost reținut în Italia și extrădat autorităților din Republica Moldova. Tânărul este suspectat că ar fi comis un omor în anul 2020.

Mai exact, pe 19 decembrie 2020, bărbatul a consumat băuturi alcoolice împreună cu un prieten de al său. Ulterior, cei doi ar fi plecat la un cunoscut acasă, întrucât și-au amintit de niște reglări de conturi.

Suspecții l-ar fi bătut pe bărbat, iar apoi ar fi fugit de la locul faptei. În urma traumelor primite, victima a decedat.

Unul dintre suspecți, cu vârsta de 29 de ani, a fost reținut și condamnat la 13 ani și 6 luni de închisoare.

La începutul lunii aprilie 2021, complicile acestuia a fost reținut de către autoritățile italiene în orașul Pavia din regiunea Milano. Iar, pe 4 noiembrie 2022, acesta a fost extrădat în Republica Moldova.

Individul riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: