Un bărbat din Briceni, bătut în propria casă de trei persoane, care i-au furat banii (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Un bărbat din Briceni, bătut în propria casă de trei persoane, care i-au furat banii (VIDEO)

Trei indivizi au pătruns forțat în casa unui bărbat de 37 de ani din orașul Briceni, au agresat proprietarul și i-au furat banii. Potrivit oamenilor legii, indivizii erau deghizați și echipați cu o armă de vînătoare. Incidentul a fost înregistrat în dimineața de 23 septembrie.

La scurt timp după comiterea infracțiunii, suspecții au fost reținuți de către polițiști. Aceștia s-au dovedit a fi un tânăr de 28 de ani, anterior judecat pentru diferite infracțiuni și un adolescent de 17 ani, ambii originari din satul Trebisăuți, r. Briceni. La infracțiune, potrivit poliției, a participat și un cetățean de origine georgiană de 44 de ani, anterior condamnat pentru comiterea mai multor infracțiuni în țara sa, cu statut în lumea criminală a spațiului CSI. Acesta se afla pe teritoriul Republicii Moldova de șapte zile.

De asemenea,  polițiștii au depistat mai multe haine, care ar aparține unuia dintre suspecți, o armă de foc de model neidentificat, de calibrul 12, utilizată la comiterea infracțiunii.

Poliția a inițiat o cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 6 la 15 ani de închisoare.

â

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: