Un bărbat din capitală a murit, după ce a fost bătut crunt într-un sat din Drochia
Full Article 2 minutes read

Un bărbat din capitală a murit, după ce a fost bătut crunt într-un sat din Drochia

Un bărbat de 37 de ani, locuitor al mun. Chișinău, a decedat pe patul de spital, după ce a fost bătut. Acesta a petrecut în spital cinci zile, după ce a fost găsit în stare de inconștiență, într-un sat din raionul Drochia.

Potrivit ofițerului de presă al poliției, Ina Moscaliuc, victima a fost găsită pe 19 iulie, în jurul orei 11:40, în parcul central din satul Pelenia, r. Drochia. Poliția a fost alertată prin intermediul serviciului 112.

Polițiștii au stabilit identitatea bărbatului, acesta fiind un locuitor al municipiului Chișinău, de 37 de ani. Acesta fusese agresat fizic. Medicii au preluat victima și au transportat-o la spital.

Sâmbătă, 24 iulie, la ora 17:21, bărbatul a decedat în secția de reanimare a spitalului mun. Bălți.

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală pentru huliganism. Oamenii legii au depistat patru agresori, care au fost reținuți.

Portalul NordNews.md scrie, însă, că ar fi vorba despre 5 bănuiți. Mai mult, cel care ar fi inițiat bătaia ar fi părăsit R. Moldova și s-ar afla în Cehia. Jurnaliștii din nordul țării mai scriu că victima ar fi fost agresată fizic din cauza că ar fi atins cu ghipsul pe care îl avea la mână mașina unuia dintre suspecți.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: