Un bărbat din Chișinău a fost electrocutat în timp ce strângea nuci: a fost aruncat la sol de la înălțimea de 2 metri
Full Article 1 minutes read

Un bărbat din Chișinău a fost electrocutat în timp ce strângea nuci: a fost aruncat la sol de la înălțimea de 2 metri

Un bărbat din Chișinău s-a electrocutat în timp ce colecta nuci. Acesta, cu o rangă metalică, a lovit un cablu electric de înaltă tensiune. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost aruncat la sol de la înălțimea de 2,5 metri. 

Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a fost sesizat despre caz pe 27 septembrie curent, la ora 11:55. Se menționează că bărbatul se afla în stare inconștientă.

Reprezentanților Centrului li s-a comunicat că în timp ce colecta nuci, bărbatul s-a urcat pe o scară și utilizând o rangă metalică a lovit un cablu electric de înaltă tensiune. Persoana, de la înălțimea de aproximativ 2,5 metri, a fost aruncată la sol.

Cu un automobil de ocazie, bărbatul a fost transportat la un centru medical aflat în preajmă.

În cadrul centrului au fost inițiate manevrele de resuscitare, care au continuat în comun cu medicii de pe ambulanță, sosiți la locul solicitării.

Ca urmare a eforturilor, la pacient s-a restabilit ritmul cardiac și respirația.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: