Un bărbat din Strășeni, reținut de CNA. A pretins €800 pentru perfectarea unui permis de conducere
Full Article 1 minutes read

Un bărbat din Strășeni, reținut de CNA. A pretins €800 pentru perfectarea unui permis de conducere

Un bărbat din Zumbrești, raionul Strășeni, a fost reținut de ofițerii Direcției generale teritoriale Nord a CNA și procurorii anticorupție, într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi pretins de la un bărbat 800 de euro pentru a-l ajuta să-și perfecteze permisul de conducere, la categoria B.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul, acționând de comun acord cu alte persoane, ar fi susținut că are influență asupra angajaților  Secției Înmatricularea Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto Edineț și ar fi pretins și primit 800 de euro pentru a-i determina pe aceștia să-l ajute pe candidat să susțină cu succes examenele de calificare auto la categoria B. Bănuitul a fost reținut în după-amiază zilei de 2 martie, în parcarea unei cafenele din Chișinău.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore şi a fost plasat în izolatorul CNA. Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă în mărime de la 150 de mii la 200 de mii de lei sau până la 7 ani de închisoare.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: