Un bărbat din SUA a câștigat, în aceeași zi, câteva milioane de dolari la loterie
Full Article 2 minutes read

Un bărbat din SUA a câștigat, în aceeași zi, câteva milioane de dolari la loterie

Un american din statul Massachusetts, veteran al războiului din Vietnam, a declarat că şi-a folosit „intuiţia” atunci când a câştigat de şase ori la o loterie organizată în Statele Unite, relatează Digi24.ro.

Roberts, care joacă de peste 20 de ani la astfel de jocuri de noroc, a intrat pe 15 decembrie într-un magazin care vinde alcool în Massachusetts pentru a juca la loteria Lucky for Life.

Potrivit declaraţiilor sale, intuiţia l-a făcut să nu cumpere un singur bilet, ci şase bilete. Mai mult decât atât, el nu a bifat numere diferite pe cele şase bilete, ci exact aceleaşi numere pe fiecare bilet.

Numerele alese de el au fost cele norocoase în cadrul acelei extrageri, iar el a câştigat 390.000 de dolari pentru fiecare bilet câştigător.

Raymond Roberts a ales să încaseze imediat suma aferentă pentru cinci bilete – câştigând astfel în total aproape 2 milioane de dolari.

Pentru cel de-al şaselea bilet câştigător, el a optat pentru o variantă de plată în virtutea căreia va primi 20 de plăţi anuale în valoare de 25.000 de dolari fiecare.

Raymond Roberts spune că numerele câştigătoare reprezintă o combinaţie de zile de naştere şi de aniversări ale unor membri din familia lui, pe care le-a folosit în trecut şi la extragerile organizate de alte loterii.

Americanul, care locuieşte în Fall River, un oraş aflat la 80 de kilometri sud de Boston, a declarat că intenţionează să îşi cumpere mai întâi o motocicletă.

Potrivit reprezentanţilor loteriei Lucky for Life, şansa ca o persoană să câştige suma anuală de 25.000 de dolari pentru următorii 20 de ani este de 1 la 1.813.028.

Locuitorii din statul Massachusetts cheltuiesc la loterie cele mai mari sume per cap de locuitor dintre toţi rezidenţii din Statele Unite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: