Alertă cu bombă la un centru comercial din capitală. Ce spune poliția? (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Alertă cu bombă la un centru comercial din capitală. Ce spune poliția? (VIDEO)

Vizitatorii centrului comercial Shopping Malldova din Chișinău au fost evacuați de urgență din cauza unei alerte cu bombă. La fața locului se află corespondentul NM Nicolai Paholinițchi, care a transmis live. La fața locului au ajuns pompierii și serviciile BOMBTEH.

UPDATE (21:00)

Potrivit oamenilor legii, în seara de 15 ianuarie, la ora 20:20 min, poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, apelul fiind făcut de un bărbat care a comunicat că pe acoperișul unui Centru Comercial amplasată pe str.Arborilor, se află un obiect explozibil. La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh. Forțele de ordine imediat au încercuit zona și au evacuat toți vizitatorii care la acel moment se aflau în incinta clădirii.

La moment toate serviciile specializate activează la fața locului.

Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Alertă cu bombă la un centru comercial din capitală. Ce spune poliția? (VIDEO) Alertă cu bombă la un centru comercial din capitală. Ce spune poliția? (VIDEO)

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: