Un copil de 12 ani, găsit fără suflare într-un șopron din Briceni. Ce spun rudele și vecinii
Full Article 2 minutes read

Un copil de 12 ani, găsit fără suflare într-un șopron din Briceni. Ce spun rudele și vecinii

Un copil de 12 ani a fost găsit mort în șopronul unei gospădării din satul Bălcăuți, raionul Briceni. Descoperirea a fost făcută de către mama minorului, care mai are alți trei copii și este însărcinată. Părinții susțin că băiatul și-ar fi pus capăt zilelor, însă nu cunosc motivul pentru care a recurs la acest gest.

Oamenii legii au fost anunțați pe 7 noiembrie, la ora 12:17, de către mama copilului. Tot ea a fost cea care ar fi depistat prima nenorocirea.

Deplasându-se la fața locului, Grupa Operativă în componență deplină, în comun cu procurorul de serviciu, a stabilit că minorul a fost găsit mort cu urme specifice pe gât. Înainte să anunțe poliția, minorul a fost dezlegat de către rudele sale. La fața locului a sosit și o ambulanță, însă medicii nu au putut decât să constate decesul.

Forțele de ordine au cercetat șopronul unde a fost depistat minorul, locuința și în special camera unde locuia copilul, însă nu a fost găsit niciun bilet de adio.

Tatăl copilului are 33 de ani, iar mama 32. Aceștia aveau patru copii: de 12 ani, 10 ani, 5 ani și 3 ani și erau în așteptarea celui de-al 5-lea.

Cadavrul minorului a fost transportat în cadrul SML Edineț, pentru examinarea medico – legală.

În cadrul audierilor, vecinii au declarat că părinții nu făceau abuz de alcool. La rândul lor, aceștia susțin că nu cunosc motivul pentru care minorul ar fi procedat astfel.

Pe cazul dat a fost înregistrat un proces penal.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: