Un copil de 4 ani și o femeie de 60 de ani au murit la Edineț, după ce casa în care se aflau a luat foc
Full Article 1 minutes read

Un copil de 4 ani și o femeie de 60 de ani au murit la Edineț, după ce casa în care se aflau a luat foc

Un copil de 4 ani și o femeie de 60 de ani și-au pierdut viața, după ce locuința în care se aflau a ars. Cazul a avut loc astăzi, în raionul Edineț. 

Pe 9 noiembrie, pompierii au fost alertați pentru a lichida un incendiu produs într-o locuință din satul Șofrîncani din raionul Edineț. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 00:03.

Potrivit informațiilor înregistrate, o casă din localitate a fost cuprinsă de flăcări. Pentru lichidarea incendiului la fața locului a intervenit un echipaj de pompieri.

Ajunși, pompierii au stabilit că focul a afectat în totalmente locuința. La momentul alertării pompierilor, incendiul era deja într-o fază avansată de răspândire.

Focul a fost localizat la ora 01:00 și lichidat complet la ora 08:37.

În urma acțiunilor de stingere, salvatorii au depistat în interiorul casei cadavrele carbonizate ale proprietarei, o femeie în vârstă de 60 de ani, dar și a unui băiat în vârstă de 4 ani.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: