Un copil de patru ani, la un pas de înec în lacul de la Valea Morilor: s-ar fi desprins de mâna mamei
Full Article 1 minutes read

Un copil de patru ani, la un pas de înec în lacul de la Valea Morilor: s-ar fi desprins de mâna mamei

Un copil de patru ani a fost salvat de la înec de salvamarii Stației de salvare pe apă din parcul Valea Morilor în după amiaza zilei de ieri. Băiatul de patru ani s-a desprins de mâna mamei, a fugit spre plajă și a sărit în apa lacului. Angajații Stației de Salvare au fost alertați imediat despre producerea cazului.

Salvamarii au intervenit de urgență și au reușit să scoată la mal copilul, care risca să se înece în apele bazinului acvatic. Băiatul a fost preluat de un echipaj de medici la spital pentru îngrijiri de rigoare.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că în alte două cazuri a fost nevoie de intervenția salvamarilor. Acestea au avut loc pe 20 august, la fel, pe plaja lacului Valea Morilor.

Reprezentanții Inspectoratului spun că a fost salvată de la înec o femeie de 69 de ani și un tânăr de 23 de ani, care au intrat în apă neținând cont de riscuri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: