Un copil în vârstă de 3 ani a ieșit din ogradă și a dispărut. Polițiștii l-au depistat într-o livadă din apropiere
Full Article 2 minutes read

Un copil în vârstă de 3 ani a ieșit din ogradă și a dispărut. Polițiștii l-au depistat într-o livadă din apropiere

Un copil în vârstă de 3 ani din raionul Căușeni a dispărut în seara zilei de 3 aprilie, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). După ce părinții nu au reușit cu forțe proprii să găsească minorul, aceștia au alertat oamenii legii.

„Potrivit primelor informații băiatul a ieșit din ogradă în sera zilei de 3 aprilie aproximativ ora 18:00. Părinții acestuia nu au reușit să-l găsească, iar după mai multe încercări aceștia au apelat la vecini și săteni. Pe parcursul nopții minorul a fost căutat dar fără rezultat, iar în dimineața zilei de 4 aprilie, oamenii au apelat la salvatori și polițiști pentru ajutor”, se arată într-un comunicat al IGSU.

„Angajații IGSU în comun cu cei din cadrul Inspectoratului de Poliție Căușeni au format grupuri de căutare mixte pentru a identifica locul aflării băiatului. După două ore de căutare intensă, angajații MAI au depistat copilul dormind într-o livadă la distanța de aproximativ 1 km de casa minorului”, mai anunță IGSU.

Aceeași sursă informează că „băiatul a fost preluat de specialiști și transportat pentru investigații medicale la spital. Din fericire minorul nu a suportat traumatisme sau hipotermie, în pofida temperaturilor joase înregistrate pe parcursul nopții”.

Organele de drept urmează să investigheze cazul. În acest context, salvatorii îndemnă oamenii care au în grijă minori să-i monitorizeze strict, în special dacă sunt copii de vârsta preșcolară, iar în situații de criză să apeleze de urgență Serviciul 112.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: