Un cuplu din Nisporeni, condamnat la 12 și 7 ani de închisoare pentru trafic de droguri
Full Article 50 second read

Un cuplu din Nisporeni, condamnat la 12 și 7 ani de închisoare pentru trafic de droguri

Un cuplu din Nisporeni, cu vârste de 44 și 51 de ani, au fost condamnați la 12 și 7 ani închisoare pentru trafic de droguri. Dosarul a fost trimis în judecată de către procurorul PCCOCS în 2019. 

Cei doi sunt soț și soție dintr-un sat din Nisporeni. În aprilie 2019, agentul sub acoperire al autorității de investigație a cumpărat de la învinuit aproape un kilogram de heroină, pe care acesta l-a introdus în Moldova prin contrabandă, din Turcia. Iar învinuita a fost deconspirată în timp ce vindea heroină, în Chișinău.

Sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, este cu drept de atac, iar inculpații se prevalează de prezumția nevinovăției, până aceasta va deveni finală. În ceea ce privește complicii inculpaților, investigațiile continuă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: