Un cuplu din Soroca, bătut și jefuit în propria casă. Făptașii s-au dovedit a fi doi minori 
Full Article 2 minutes read

Un cuplu din Soroca, bătut și jefuit în propria casă. Făptașii s-au dovedit a fi doi minori 

O femeie din Soroca, împreună cu concubinul ei, au fost agresați de două persoane necunoscute. Cei din urmă au sustras două telefoane mobile și portmoneul femeii. Făptașii s-au dovedit a fi în vârstă de 16 și 17 ani, ambii locuitori ai municipiului Soroca. 

La 30 ianuarie, în jurul orei 18:00, la Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție (IP) Soroca a parvenit comunicarea telefonică de la femeia în vârstă de 34 de ani din Soroca, care a declarat că a fost agresată fizic la domiciliu de către două persoane necunoscute.

Ajunși la fața locului, membrii Grupului de reacționare operativă al Inspectoratului de Poliție Soroca, preliminar au stabilit că, la 30 ianuarie – ora 17:30, două persoane necunoscute prin acces liber au pătruns în locuința femeii, unde ultima se afla cu concubinul său, un bărbat de 43 de ani.

Potrivit ofițerului de presă al IP Soroca, Svetlana Talpă, ambii au fost agresați fizic fără careva motive. „Și în mod deschis, făptașii au sustras geanta victimei în care se aflau două telefoane mobile și portmoneul cu acte de identitate, astfel pricinuind-i o pagubă materială considerabilă”, comunică Talpă.

În urma măsurilor întreprinse au fost identificați făptașii în vârstă de 16 și 17 ani, ambii locuitori ai municipiului Soroca.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: