Un medic de familie din raionul Dondușeni a fost răpus de COVID-19
Full Article 1 minutes read

Un medic de familie din raionul Dondușeni a fost răpus de COVID-19

Medicul de familie Ala Gortolomei, care activa la Centrul de Sănătate Țaul, raionul Dondușeni, a fost răpusă de COVID-19. Femeia avea 65 de ani. Anunţul a fost făcut de către reprezentanţii Federaţiei Sindicale „Sănătatea”. Ulterior, informația a fost confirmată și de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

,,Cu regret am aflat despre trecerea în nefiinţă a medicului de familie Ala Gortolomei, care activa în cadrul Centrului de Sănătate Ţaul, raionul Donduşeni, fiind răpusă de infecţia COVID-19. Exprimăm sincere condoleanţe familiei îndoliate şi colegilor”, se arată în mesaj.

„În urma agravării stării de sănătate, Ala Gortolomei a fost transferată la data de 24 iulie, de la Spitalul Clinic MSMPS, la Institutul de Medicină Urgentă. Menționăm că, la momentul îmbolnăvirii, medicul se afla în concediu”, precizează Ministerul Sănătăţii.

În Republica Moldova, 29 de lucrători medicali au decedat din cauza infecţiei COVID-19. În total, până acum, au fost înregistrate 801 decese asociate noului coronavirus.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: