Un militar din Zona de Securitate, găsit mort. Ce spun reprezentanții Poliției și Ministerului Apărării
Full Article 2 minutes read

Un militar din Zona de Securitate, găsit mort. Ce spun reprezentanții Poliției și Ministerului Apărării

Un militar al forțelor de menținere a păcii în Zona de Securitate, reprezentant al Ministerului Apărării a Republicii Moldova, a decedat. Potrivit Poliției Republicii Moldova, din rezultatele preliminare ar fi vorba de sinucidere. La rândul lor, reprezentanții Ministerului Apărării au declarat că militarul s-a rănit mortal în rezultatul unei împuşcături cu arma din dotare, în timpul executării serviciului la post.

Cu puțin timp în urmă un militar al forțelor de menținere a păcii în zona de securitate, reprezentant al Ministerului Apărării a Republicii Moldova, a decedat.

Din informațiile preliminare, ar fi vorba de un caz de suicid.

La moment, Poliția declară că este la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

La rândul lor, reprezentanții Ministerului Apărării al Republicii Moldova au declarat că militarul s-a rănit mortal în rezultatul unei împuşcături cu arma din dotare, în timpul executării serviciului la post.

„Un soldat prin contract al Armatei Naționale, care executa serviciul în cadrul Forțelor Mixte de Menținere a Păcii, s-a rănit mortal duminică, 6 februarie curent, în rezultatul unei împuşcături cu arma din dotare, în timpul executării serviciului la post”, comunică reprezentanții Ministerului Apărării.

Potrivit sursei, incidentul a avut loc astăzi, 6 februarie, ora 13:40, la postul nr. 11, Gura Bîcului. Militarul prin contract executa serviciul în Forțele Mixte de Menținere a Păcii din anul 2020.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: