Un minor a participat la peste 20 de furturi în sectorul Botanica al capitalei (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Un minor a participat la peste 20 de furturi în sectorul Botanica al capitalei (VIDEO)

Un minor de 15 ani, locuitor al capitalei, a fost reținut de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Botanica. Potrivit unui comunicat publicat pe 13 mai, adolescentul avea drept complice un tânăr de 25 de ani, cu care comiteau furturi. Individul a fost anunțat în urmărire penală.

Prejudiciul cauzat părților vătămate constituie circa 50 mii lei. Acțiunile suspecților au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Suspecții,  pe parcursul lunii aprilie, ar fi comis mai multe furturi. Mai exact, aceștia su sustras din scara blocurilor de locuit biciclete, și cărucioare pentru copii. De asemenea, aceștia spărgeau și furau bunurile din interior.

În cadrul acțiunilor procesual penale,  polițiștii au stabilit complicitatea acestora în cel puțin 20 de cazuri, săvârșite pe teritoriul sectorului Botanica al capitalei. Aceștia nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind judecați pentru infracțiuni similare.

În cadrul audierilor, minorul și-a recunoscut vina. Acesta este cercetat penal în stare de libertate.

Conform legii, suspecții riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei, de la 180 la 240 ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau până la 4 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: