Un minor a venit din Israel în Moldova cu o armă de foc în bagaj. Precizările poliției
Full Article 30 second read

Un minor a venit din Israel în Moldova cu o armă de foc în bagaj. Precizările poliției

În Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră au depistat într-un bagaj un pistol calibru 9 mm. Cazul a fost înregistrat ieri, 26 martie 2023.

În cadrul controlului de securitate asupra bagajelor ce aparțineau pasagerilor de la cursa „Chișinău-Tel Aviv”, polițiștii de frontieră au descoperit dosit, printre lucrurile personale, pistolul.

Din cercetările ulterioare, s-a constatat că arma de foc aparținea unui cetățean din Israel, în vârstă de 17 ani.

Pistolul a fost ridicat și urmează să fie supus examinării balistice. Cercetările pe caz continuă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: