Un minor s-a aruncat în gol de la etajul 22 al unui bloc din Chișinău 
Full Article 2 minutes read

Un minor s-a aruncat în gol de la etajul 22 al unui bloc din Chișinău 

Un minor de 16 ani a decedat după ce s-a aruncat de la etajul 22 al unui bloc de locuit din Chișinău. Tragedia a avut loc luni, 11 aprilie, pe bulevardul Moscova din sectorul Rîșcani.

La data de 11 aprilie, în jurul orei 18:05, în unitatea de gardă a IP Rîșcani al DP mun. Chișinău a parvenit informația precum că o persoană fără suflare se află la sol în curtea unui bloc locativ de pe bd. Moscovei.

„La fața locului imediat s-a deplasat conducerea IP, grupa operativa în plină componență, unde ajunși au depistat la intrarea în blocul locativ cadavrul de gen masculin”, comunică ofițerul de presă al IP Chișinău, Natalia Stati.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, persoana s-a dovedit a fi un minor în vârstă de 16 ani. În cadrul examinării cadavrului de către medicul-legist, au fost depistate leziuni corporale specifice căderii de la înălțime.

„Totodată s-a stabilit că minorul s-a aruncat în gol de la etajul 22. Bilețel de adio nu a lăsat”, a adăugat ofițerul de presă.

Ofițerul de presă al IP Chișinău anunță că pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: